Her er noe av det vi tilbyr..

Arrangement

Turer for privatpersoner og firma

  • Privat og firma arrangement i Kongestova.
  • Firma fester eller private lag som konfirmasjoner, bryllup og lignende.
  • Vi arrangerer events som nevnt på fremside, vi arrangerer felles turer i naturen rundt farmen.

Komplett oversikt på Arvids Facebook-side.

Gruppeturer

Fellesturer med Arvid Mæland som reiseleder


Vi arrangerer fellesturer blant annet til Irland, Wales, New Zealand, Brazil, Argentina, Peru, Galapagos og Canada. Dette er selvsagt med Arvid Mæland som reiseleder.

Vi er medlem av reisegaranti fondet. Alle turer nevnt ovenfor er åpen for bestillinger. 

Oppdrett og salg av valper

Alaska Husky


Valpe salg, vi driver oppdrett av Familie hunder, dette er samme rasen som Lars Monsen bruker og en ypperlig rase for den aktive familie

Salg av egenprodusert kjøtt

Høy kvalitet


Tilbyr for utlevering

Denne gangen er det våre kasser med svinekjøtt som er pakket og fryst inn i desember.

Nortura som slakter og Vakuumpakket for oss, ble litt sene med dem siste, så derfor har vi att kjøtt kasser som normalt fyker ut til jul. I Januar og Februar ( slanker « alle « seg derfor tilbyr vi 20 % på alle priser. Fyll opp fryseren nå. Mat må man ha.

Tips ribbe smaker like gott i Påsken som til Jul.

Takk til alle dere som bruker Reko Ringene, dere bidrar til Norske Arbeids Plasser og Levende bygder og ikke minst for oss så gjør direkte salget det mulig og drive optimal dyrevelferd.

Mors Svine kasse!

dette er en kvart gris, med litt av hvert: Indrefilet - nakkekotteletter - Koteletter - steiker - Ribbe ca 3 kg - knoke ( til ertersuppen )

CA 20 til 25 kg. Ypperlig og dele. Kan få med ekstra Ribbe eller annet ved kjøp av kassen.

Ordinær Pris: 150 kr pr kg, minus 20 % = 120 kr pr kg inkl mva.

Våre dyr

lever så fritt å naturlig som mulig, dem kan gå inn og ut som dem vil. Inne har dem halmseng og ute er det fjellbekker, gress lyng og alt som naturen her byr på. Vi er ikke økologisk godkjente, men bruker mest mulig norske råvarer.

Sau og storfe får ikke kraftfor, grisene får dette for å vokse.

Når grisene får gå ute og trimme, tar det mye lengre tid å bli slakte modne, vi velger og tro at alt denne trimmen og friske fjellvann og luft, gir bedre smak. Det gir i hvert fall et veldig naturlig liv.

Slakting og Godkjenning

Nortura tar seg av slakting og kvalitets sjekking, og mattilsyn godkjenner. Vakuumpakket og vi fryser inn kjøtte ferskt for å holde på kvaliteten.

Vi garantere at ingen av dyrene er behandlet med Pencelin eller annen medisin. Bruker selvfølgelig dyrlege, men medisinerte dyr blir ikke solgt til menneske mat.

Leirskole

Barn og ungdom


I Bjerkreim Kommune Rogaland, her arrangere vi barne og ungdomsleirer der ungene får lære om dyrene. Ansvar og Respekt. Vi har Høner - Griser - Kjøttfe - sau - hester og hunder.