Barne og Ungdomsleirer på Ranchen Lauperak

Når?

Leir 1: Søndag 31 juli til fredag 5 august Alder 9 til 12 år (ledigt)
Leir 2: Søndag 7 August til Fredag 12 August Alder 13 til 16 år. (ledigt)

Om leiren

Barne og Ungdomsleirene handler om kos å gøy på landet. Lære om dyrene på garden, ridning , bading - kansje hundekjøring. Vi får lære om stell av dyrene og respekt for dyrene. På garden er der valper - kyllinger - Hester - griser - kyr - sauer - Kaniner. Det kreves ingen forkunnskaper for å kunne delta. Vi er også mye i naturen og bygger og snekkrer.
Dagene på Leiren er frukost kl 08.00 så er det dyrestell og ulike akktiviteter. Skattejakt, bading fisking. Ridning osv. God natt etter en akktiv dag kl 21.00


Arvid er Bonden, så er der egen Husmor som bur på garden og lager bonde kost, ikke send med ungene snop eller penger, vi har en dag med snop og innkjøp av dette er inkludert i leiren.
På Rancen Lauperak så virker mobilen kun en time hver dag.. dette så alle skal få litt fri fra nett brett og mobil og være tilstede på Leiren..

Kost og losj

Prisen inkluderer kost og losji i 5 døgn!

dvs. at barna får 4 næringsrike måltider pr. Dag, og de kommer til ferdig oppredde senger.

Ankomst søndag ettermiddag og henting fredag ettermiddag.

De deler rom med barn de ikke kjenner fra før, om dem ikke har kjente med på leiren, dette pleier gå svært bra. Vi vil besørge god plass og «luftige» arrangement iht alle regler. Det blir både gutter og jenter på leirene.

En natt sover vi under åpen himmel i hengekøye! Så du må ta med deg din egen sovepose. Hengekøye får du låne av oss!

Vi vil informere om at barna må delta i alle leirens gjøremål, også de litt "kjedelige", som å dekke bord og rydde opp etter måltidene. Disse oppgavene sirkuleres, slik at alle må ta del i de litt mindre gøyale fellesoppgavene.

Pris

Prisen er kr 5.600,- pr. barn.
Søsken gis søskenmoderasjon med kr 1.000,- pr. barn.

Depositum på kr 2.000,- betales ved påmelding. Resterende betales 1 måned før leirstart, samtidig mottar en info om hva dem må ha med seg.. ( ikke noen dyre innkjøp for delta )

Kontonummer opplyses ved påmelding.
Ved påmelding behøver vi informasjon om mail-adresse, navn på den som betaler, fullstendig hjemmeadresse og mobiltelefon.

Send mail til arvid@lauperak.no eller på PM.

Ranchen Lauperak , Lauperaks vegen 1620, Bjerkreim.

Tilbakemeldinger

Alva 13 vært med på mangen leirer

Jaaa, det beste er jo å være med hundene og valpene og bli kjent med alle, og være med alle dyrene, og egentlig alt har vært gøy da. Og det har jo vært veldig gøy å ri, eller bare være med alle dyrene osv. ❤️❤️❤️

Amanda 15 år

Å være på barne leir med Arvid er noe av det morsomste man kan gjøre. Jeg har alltid gledet meg masse til leirene. Første leiren min var jeg ti og ble elleve, nå er jeg femten og har kommet tilbake år etter år. Det morsomste med leirene er at du får være med dyrene og får ha så mye nærkontakt med dyrene som du vil. Jeg syntes også at det har vært veldig gøy og få være med på alt stellet og at man alltid får være med. Man får også mange mye venner både av mennesker og dyr.

Mor

Takk Arvid for du har vert så god med jentene mine Helsing Ei Mor.

Mor

Hei hei det var en strålende gutt jeg henta på toget i dag. Hadde masse å fortelle og trøtt men blid som ei trur dette har vært en av de beste ukene i livet hans, hvis ikke den beste han skulle hvertfall på leir til deg neste år er helt utrolig at han fungerer så bra hos deg mtp autisme diagnosen og det han sliter med, dette gjør veldig godt for han tusen takk Arvid for at du gir min sønn verdifulle, kunnskapsrike og gode opplevelser i livet hans ønsker deg en god sommer, vi snakkas
Helsing ei mor.